Föreningsinfo

svenskbandy.se IdrottOnline

Domarutbildning

Bli domare - Intresseanmälan

Vill du bli domare? Här kan du skicka in din intresseanmälan för att bli bandydomare.
Klicka på länken och fyll i formuläret.
Du kommer att bli kontaktad av vår domarambassadör, Amanda Bäverhag.

Till intresseanmälan

Domarutbildning för utvecklingsgrupp mot allsvenskan

Detta är domarutbildning för utvecklingsgruppen mot allsvenskan (UA). Utbildningen kommer att genomföras genom teori och praktik under Skärås cup i Västerås 30 sep- 2 oktober. Kostnad för kursen är 2000 kr där mat och boende är inkluderat. Kursprogram kommer senare.

Länk till anmälan här

Domarutbildning för grupperna Bandyallsvenskan Herr och Elit/Allsvenska

Detta är en utbildning för grupperna Elit/Allsvenska och Allsvenska. Kursen kommer att vara 27-28 augusti i Uppsala. Kursprogram kommer senare. Kostnaden för kursen är 2000 kr/ person.

Länk till anmälan här

Domarutbildning för grupperna FIB och Elit

Denna utbildning är för FIB- och Elitdomargruppen. Domarutbildningen kommer att hållas 27-28 augusti i Uppsala 09:00-15:00. FIB-domare och Elitdomare går gratis. Kursprogram kommer senare.

Länk till anmälan här

Domarutbildning förbundsdomare distrikt Småland

Detta är en förbundsdomarutbildning för domare i Småland. Utbildningen sker på Hydro Arena i Vetlanda den 24 september klockan 09.30 -16.00. Kursen kostar 1000 kr. Sista dagen att anmäla sig är 11 september. Fakturan kommer att skickas ut via epost mellan den 12-14 september.

Länk till anmälan här

Domarutbildning förbundsdomare distrikt Mellansverige

Detta är en förbundsdomarutbildning som anordnas för förbundsdomare i distrikt Mellansverige. Även andra domare från andra distrikt är välkomna att delta på kursen. Utbildningen är i Katrineholm på Duveholmsgymnasiet och Kronfågel Arena lördagen den 3 september klockan 09:00- 15:30. Separat kallelse skickas efter anmälan. Under kursen genomförs skridskoåkning och du behöver ha med dig utrustning för det. Kursavgiften är 1000 kr. Sista dag att anmäla sig är 28 augusti. Faktura kommer att skickas ut via epost mellan den 29-31 september.

Länk till anmälan här

Domarutbildning förbundsdomare distrikt Väst

Detta är en förbundsdomarutbildning som anordnas för förbundsdomare i distrikt Väst. Kursen hålls i Vänersborg den 24 september i Arena Vänersborg mellan kl 09.30-16:00. Kursavgiften är 1000 kr. Sista dag att anmäla sig är den 16 september. Faktura kommer att skickas ut efter kursen.

Länk till anmälan här

Domarutbildning förbundsdomare distrikt Stockholm

Detta är en förbundsdomarutbildning som anordnas för förbundsdomare i distrikt Stockholm. Kursen kommer att hållas på Scandic Järva Krog den 24 september mellan kl 09.30-16:00. Kursavgiften är 1000 kr. Sista dag att anmäla sig är den 16 september. Faktura kommer att skickas ut efter kursen.

Länk till anmälan här

Domarutbildning förbundsdomare Söderhamn

Detta är en förbundsdomarutbildning i Söderhamn som anordnas för förbundsdomare. Utbildningen kommer att vara på Best Western Hotell i Söderhamn den 10 september mellan klockan 09.00-15.00. Kursavgiften är 1000 kr. Sista dag att anmäla sig är den 16 september.

Länk till anmälan här

Domarutbildning förbundsdomare Falun

Detta är en förbundsdomarutbildning i Falun som anordnas för förbundsdomare. Utbildningen kommer att vara på Scandic Lugnet i Falun den 25 september mellan klockan 09.00-15.00. Kursavgiften är 1000 kr. Sista dag att anmäla sig är den 16 september.

Länk till anmälan här